Cykelstallet, Servicedepån Gardefuhr
Scheelegatan 15, 11228 Stockholm
076 004 77 42
Mån-Fre: 09:00 - 18:00

Varukorg

Om Cykelstallet

I mitten av 80-talet startades Cykelstallet, då med fokus på försäljning av racing- och touringcyklar. Vi kan även stoltsera med att vara firman som startade mountainbiketrenden i Sverige. Under denna tid tog man även fram egna cyklar, Jaco, och stod som generalagent för ett antal olika cykelmärken.

1984 startade Tony Gardefuhr företaget Servicedepån som var inriktat på service av cyklar och mopeder. I början verkade firman enbart som en eftermiddagssyssla men kom så småningom utvecklas till en heltidsverksamhet. Strax därefter tog man in en anställd och när denne slutade år 2002 gick de två företagen ihop i ett samarbete som fokuserade helt på service.

2003 tog vi över de lokaler på Kungsholmen som man idag fortfarande hittar oss i. 2010 köpte Gardefuhr ut ägarna av Cykelstallet och driver det idag med flertalet anställda.

Idag är Cykelstallet en verksamhet som är präglad av mycket kunskap och en lång erfarenhet. Vi specialiserar oss nu på flera områden: mopeder, cyklar och långfärdsskridskor. I företaget har vi även ett stort utbud av tillbehör för såväl cyklar som mopeder för att kunna hjälpa våra kunder med reparationer och hålla deras fordon i toppskick.

Vi hyr även ut cyklar, vilket idag har blivit ett av våra största arbetsområden. Våra uthyrningscyklar är alltid av högsta kvalité och nyservade. För oss är det viktigt att alla kunder blir nöjda när de hyr våra cyklar eller utnyttjar någon annan av våra tjänster.

Varmt välkommen till oss!